Groene thee en onze gezondheid

Groene thee en gezondheid worden vaak in een adem genoemd. Als liefhebber van groene thee is het toch prettig te weten waarom dat je lievelingsdrankje ook wereldwijd zo geroemd wordt voor zijn gezonde eigenschappen. Een reeks artikels gaan hier dieper over in.

Onze meest populaire artikels, over het positieve effect van groene thee op onze gezondheid, staan hieronder voor jou aangegeven.

  • De verklaring waarom groene thee precies zo gezond is, heeft alles te maken met zijn hoge dosis polyfenolen. Deze antioxidanten beschermen het lichaam tegen tal van ziektes en kwalen. Een precieze verklaring geven is geen sinecure daar we  met wat chemie vakjargon moeten uitleggen wat oxidatie, vrije radicale en antioxidanten zijn. Met ‘ Waarom maken polyfenolen groene thee zo gezond? ‘ gaan we hier dieper op in maar houden we het toch nog beknopt en erg verstaanbaar. Een aanrader.

Is er een bepaald onderwerp in het domein van groene thee en onze gezondheid dat nog niet aan bod kwam en waarover je graag meer informatie wil verkrijgen? Of wil je informatie delen in dit domein? Laat het ons dan weten met een mailtje naar info@groenetheegezond.be of via het contactformulier.

Wij horen graag uw mening! Laat een reactie na :