Over Groene Thee Gezond

Over Groene Thee gezondDit is wat Groene Thee Gezond aan jou wil aanbieden over groene thee:

  • nuttige tips, tricks en technieken
  • lekkere, gezonde en eenvoudige  recepten
  • handige lijsten van groene theesoorten en handelaren
  • een Nederlandstalige groene thee community

Dit is wat Groene Thee Gezond voor jou wil betekenen :

  • een duidelijk antwoord geven op de vragen die je hebt
  • een volledige bron van informatie zijn ( ja, het ABC zijn) van groene thee
  • jou mening en ervaringen te delen met andere groene thee liefhebbers
Wij houden je op de hoogte !

Waarom een website over groene thee?
Ik heb geen theeplantage en ik heb geen theewinkel.
Maar wat ik wel heb, is een passie voor groene thee en een passie voor het delen van goede en nuttige informatie.

Sinds ik enkele jaren geleden een echte groene thee fan geworden ben, heb ik allerhande leuke, nuttige maar ook goed-om-weten informatie over groene thee verzameld en opgezocht.  Ik heb vastgesteld dat online de informatie erg versnipperd en vrij onvolledig wordt weergegeven. Er was dus niet een echt verzamelpunt voor groene thee. Daarom mijn ‘roeping’ voor deze website : een informatieve groene thee drinkers site, voor en door groene thee drinkers! 

Groene Thee gezond - Over ons

Ik heb geleerd dat dit drankje een positief effect heeft op mijn gezondheid. Dus ja, ik ben een groene theedrinker, want gezond leven is belangrijk voor mij. Ik ben sportief ingesteld en groene thee helpt me om gewicht onder controle te houden. Onderzoek toont aan dat slankere mensen gemiddeld een langer en gezonder leven hebben. Ik wil gezond genieten van het leven en gezond stokoud worden. En als groene thee me daarbij kan helpen, dan wil ik het graag weten en wil ik het je ook graag vertellen.

Deze website is er voor jou. Welkom bij de Groene Thee Club.

Ik ben er zeker van dat iedereen liefhebber een interessante bijdrage kan leveren over groene thee. Dus laat dan ook weten wat groene thee voor jou betekent in jou leven. Op die manier draag je bij tot het bundelen van een heus pakket informatie en rijke ervaringen die nuttig zijn voor andere liefhebbers.

Ik wil dus niet altijd zelf aan het woord zijn : want samen met alle andere groene thee liefhebbers, wil ik graag jouw mening en jouw ervaringen horen. Heb je speciale bevindingen, experimenten, mooie foto’s over en met groene thee : laat het ons weten!

Wij houden je op de hoogte !

Laat weten dat je een fan bent van groene thee en vind ons leuk op Facebook en volg ons op Twitter.

Klaar voor meer informatie over groene thee ? START HIER.

Wij horen graag uw mening! Laat een reactie na :